Koostis:
Põhi:
100 g võid
3 dl nisujahu
0,5 tl soola
2 sl külma vett
Täidis:
2 sl õli
3 küünt küüslauku
1-2 suurt sibulat
1-2 purki veega tuunikalakonservi (sobivad paremini suured tükid)
0,25 tl soola
0.25 tl musta pipart
2 tl kuivatatud basiilikut
3 kuni 4 tomatit
1 dl riivitud juustu
Peale:
2 dl 10% rõõska koort
2 muna
1/4 tl soola
0.25 tl musta pipart
riivitud juustu vastavalt maitsele
Valmistamine:
Sega
omavahel või ja jahu, lisa vesi ja sool ning sega kiiresti tainaks. Suru tainas
26 cm läbimõõduga võitatud vormi põhja ja äärtele ning eelküpseta 225-kraadises
ahjus 10 minutit.
Haki sibul ja purusta küüslauk ning kuumuta õlis. Lisa kurnatud tuunikala, maitsesta soola, pipra ja 1 tl basiilikuga. Kalla segu eelküpsetatud tainale.
Viiluta või tükelda tomatid ning lao kalasegule. Puista peale ülejäänud basiilik ja riivjuust.
Sega koor, munad, sool ja pipar ning kalla segu täidisele.
Puista peale ülejäänud juust ning küpseta 225kraadises ahjus 30 minutit.
Haki sibul ja purusta küüslauk ning kuumuta õlis. Lisa kurnatud tuunikala, maitsesta soola, pipra ja 1 tl basiilikuga. Kalla segu eelküpsetatud tainale.
Viiluta või tükelda tomatid ning lao kalasegule. Puista peale ülejäänud basiilik ja riivjuust.
Sega koor, munad, sool ja pipar ning kalla segu täidisele.
Puista peale ülejäänud juust ning küpseta 225kraadises ahjus 30 minutit.
Pirukas tahab peale küpsemist tahenemise aega enne kui sööma asuda. Samuti tuleks küpsetamisel arvesatada, et lahtikäivat vormi kasutades peaks see olema väga kindlalt suletav, sest muidu kipub rööskkoor välja voolama.
Algne retsept nami-namist, kuid kohandatud vastavalt oma pere maitsele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar