21 veebruar, 2012

Kala ananassi ja sinihallitusjuustuga


Vaja läheb:
Lõhe või forellifileed
ananassi tükke (nt omas mahlas)
sinihallitusjuustu
soola
sidrunipipart
võid

Laota kalafilee ahjuvormi, maitsesta soola ja sidrunipipraga. Kuna sinihallitusjuust on soolane, siis soolaga liialda ei tasuks. Peale laota väikesi võitükikesi ning ananassi tükke. Kata pealt sinihallitusjuustuga. Küpseta ca 200kraadi juures 25 minutit.

Järgmine kord teen ka valmis roast pilte, seekord jõudis see sööjate taldrikutele ja kõhtu nii kiiresti, et pildistada ei olnudki enam midagi :)
Kala on väga maitsev, soovitan soojalt proovida. Idee selleks pärineb Narva-Jõesuu SPAst.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar